Trouwen

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie?

Zijn jullie op zoek naar een betoverende trouwlocatie?

Het Prins Mauritshuis, gelegen in het pittoreske Blokzijl, is de perfecte plek om een volledige trouwdag of een gedeelte daarvan te verzorgen.

Jullie kunnen in het intieme kerkje op slechts een steenworp afstand van het Prins Mauritshuis trouwen. Hier kunnen maximaal circa 90 personen getuige zijn van jullie ceremonie. Na het uitwisselen van de geloften is onze Serre aan de haven de ideale locatie om samen met jullie gasten in een ontspannen sfeer te genieten van het bijzondere moment. Bij mooi weer kan het dak worden geopend, zodat jullie heerlijk buiten in de zon kunnen zitten.

Het Grand Café Club Orange, gevestigd in ons historische weeshuis, staat klaar om het diner te verzorgen. Onze getalenteerde chef-koks bereiden graag een walking diner met heerlijke gerechtjes in 5 gangen, geserveerd op elegante wijze. Na het diner toveren we deze ruimte om tot een prachtige feestlocatie, compleet met een DJ op een zwevend balkon.

We nodigen jullie van harte uit om alle details te bespreken en kunnen jullie voorzien van deskundig advies. In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier diverse bruiloften mogen organiseren. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden die wij voor jullie kunnen bieden.