Trouwen

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie?

Het Prins Mauritshuis in schilderachtig Blokzijl is uitermate geschikt om een complete dag of een deel daarvan te verzorgen.

Trouwen kan in het intieme kerkje op steenworp afstand van het Prins Mauritshuis. Maximaal circa 90 personen kunnen de cermonie bijwonen. Na het jawoord is onze Serre aan de haven de ideale plek om samen met de daggasten in een ontspannen sfeer na te genieten van jullie moment. Bij mooi weer wordt het dak geopend en zit je heerlijk buiten in het zonnetje.  

Grand Café Club Orange in ons oude weeshuis staat inmiddels gereed voor het diner. Onze Chefs bereiden graag een walking diner, heerlijke opgemaakte gerechtjes in 6 gangen uitgeserveerd. Na het diner toveren wij deze ruimte om tot een prachtige feestruimte met DJ op een zwevend balkon.

Uiteraard nodigen wij jullie van harte uit om één en ander door te bespreken, en jullie desgevraagd van advies te voorzien. Ook in 2019 hebben wij weer diverse bruiloften mogen verzorgen. De huidige situatie vraagt om maatwerk, informeer gerust wat er op dit moment voor jullie mogelijk is.