Terras

TerrasTop100

Ons Prins Mauritshuis is omringd door terrassen. Allen gelegen aan en met een uitzicht op de schitterende historische havenkolk van Blokzijl. Aan de voorzijde is altijd wat te beleven, heel Blokzijl en haar bezoekers komen hier voorbij.  Vele auto bezitters verenigd in clubs nemen Blokzijl op in hun route. Een bonte stoet van zeer divers materiaal trekt hier met regelmaat voorbij. Ook de vele toeristen en inwoners weten dit plekje te waarderen temeer omdat dit gedeelte van het terras geheel afgesloten kan worden dmv van een overkapping en transparante screens.
Een heerlijk verwarmd terras is het gevolg en het uitzicht is ook nu prachtig!
Bij ons kunt u dus 12 maanden per jaar op het terras plaatsnemen! Weer of geen weer….

Het terras aan de achterzijde is rustig gelegen en biedt een fijn uitzicht op de kolk. Het is hier heerlijk koffie drinken, borrelen, lunchen of dineren. Grote parasols bieden hier bescherming tegen zon of regen. Wij bieden de mogelijkheid om buiten tafels te reserveren voor een lunch of diner! U bent dan altijd verzekerd van een tafel in de zon of schaduw.

Door de mix van wandelaars, fietsers, motorrijders, havengasten, lokalen en andere bezoekers van Blokzijl is het voor ons een genot om op het terras te mogen werken!

In het verleden hebben wij vaak meegedaan aan de Terras Top 100 competitie, de beste terrassen van Nederland. Totaal zijn we 8 keer opgenomen in deze lijst met als hoogste notering plaats 15 in 2014. Gezellig, gastvrij en voor iedereen!

Ook bieden wij graag één van onze terrassen aan voor groepsreserveringen. U kunt dan barbecuen of bijv. een walking dinner gebruiken. Voor een volledig overzicht van alle andere mogelijkheden klikt u hier www.prinsmauritshuis.nl/arrangementen

De banken met hockers direct aan de haven zijn een gewilde plaats voor passanten. Ook kunt u hier ons lekkere softijs nuttigen welke u af kan halen in de IJsshop gevestigd in de historische Mauritskamer. Dichter aan het water kunt u in Blokzijl bijna niet zitten! Belangrijk om te weten;  Voor fietsen en motoren is er voor ons terras een speciale stallingsplek. U heeft vanaf het terras altijd goed zicht op uw bezittingen!  Ook is er voor de ‘ elektrische fietsers’ gelegenheid om zich letterlijk en figuurlijk op te laden! Totaal hebben wij voor circa 180 gasten plaats aan het water.