Terras

Grand Café Prins Mauritshuis is omringd door terrassen. Allen gelegen aan en met een uitzicht op de schitterende historische havenkolk van Blokzijl.

Aan de voorzijde is altijd wat te beleven, heel Blokzijl en haar bezoekers komen hier voorbij. Vele auto bezitters verenigd in clubs nemen Blokzijl op in hun route. Een bonte stoet van zeer divers materiaal trekt hier met regelmaat voorbij. Ook de vele toeristen en inwoners weten dit plekje te waarderen. Vernieuwd in 2022!

Het terras aan de achterzijde is rustig gelegen en biedt een fijn uitzicht op de kolk. Het is hier heerlijk koffie drinken, borrelen, lunchen of dineren. Eind 2018 is hier een Serre geplaatst, deze is comfortabel ingericht, verwarmd en sfeervol verlicht.

Een tafel reserveren? klik hier! 

De banken met hockers direct aan de haven zijn een gewilde plaats voor passanten. Ook kunt u hier ons lekkere softijs nuttigen welke u af kan halen bij het oude weeshuis. Dichter aan het water kunt u in Blokzijl bijna niet zitten! Belangrijk om te weten;  Voor fietsen en motoren is er voor ons terras een speciale stallingsplek. U heeft vanaf het terras altijd goed zicht op uw bezittingen!  Ook is er voor de ‘ elektrische fietsers’ gelegenheid om zich letterlijk en figuurlijk op te laden! Totaal hebben wij voor circa 180 gasten plaats aan het water.