Sponsorprojecten

Hieronder vindt u een overzicht van onze eenmalige jaarlijkse sponsorprojecten

Ons sponsorbeleid is helder, 1 (groot) project per jaar. In plaats van allerlei kleine sponsoraanvragen te honoreren hebben wij in 2007 ons Maurits Sponsorproject opgezet waarmee we elk jaar één sponsorovereenkomst aan gaan. Op deze manier hopen wij echt het verschil te maken. Een overzicht van de afgelopen jaren staat hieronder.

2018 REFILWE RUN sponsorloop

Aanstaande 26 mei is de eerste editie van de Refilwe sponsorloop.
Voor meer info klikt u hier.

 

 

2017 Sponsoravond Zwembad Blokzijl

Op 5 april 2018 (datum was uitgesteld van najaar 2017 naar het voorjaar) hebben de vrijwilligers van het zwembad een compleet diner verzorgt. De gasten konden zich voor € 50,- p.p. aanmelden voor het diner incl. de drankjes. Daarnaast waren en prijzen te winnen tijdens het rad van avontuur. De complete opbrengst gaat naar een nieuw terras meubilair. Het huidige, welke wij exact 10 jaar geleden hebben aangeschaft voor het zwembad is aan vervanging toe.

2016 REFILWE Kinderproject Genemuiden refilwe logo

Op 10 november 2016 hebben wij het REFILWE kinderproject uit Genemuiden ondersteunt met een sponsoravond!  Hier leest u het verslag van deze avond. Check de website van Refilwe voor alle informatie over deze belangrijke stichting! Heeft u een sponsorvraag aan ons? Stuur een email en motiveer uw vraag!

2015 Benefietavond Mont Ventoux
montventoux

Benefietavond voor Team Blokzijl Groot verzet tegen kanker Mont Ventoux 2015! Meer dan 50 gasten zijn op deze avond in de watten gelegd en door het team zelf bediend. De volledige opbrengst komt ten goede aan de actie groot verzet tegen kanker.

2014 Voedselbank Diner Steenwijkerlandvoedselbank

In samenwerking met de Stichting Voedselbank Steenwijkerland hebben wij een aantal gezinnen een compleet verzorgde avond aangeboden in ons restaurant. Na afloop kregen zij ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

2013 Stimuleren bezoek aan het Gildenhuys museum Blokzijl

gildenhuys_300x169
Een specifieke actie om veel meer kinderen naar dit mooie museum te krijgen. Hiervoor is een speciaal kinderprogramma ontwikkeld met een ‘csi’ rugtas voor een spannende tocht door Blokzijl. Dit heeft nu al veel succes! Er zijn reeds 600 kinderen aangemeld via scholen voor seizoen 2013!

2012 Kleding voor IJsclub Blokzijlijsclub blokzijl

Dit vanwege hun grote inzet tijdens het organiseren van vele schaatstochten afgelopen jaren. Deze tochten zijn bovenregionaal en trekken duizendenmensen naar Blokzijl en regio.

2010-2011 Nieuwe Pietenpakken

We hebben het fonds voor 2010 aangesproken om onze Spaanse gasten te voorzien van nieuwe duurzame kleding. De pieten kunnen weer jaren vooruit met deze geweldige kleding.

2009 AED apparaataed

Voor het bedrijf en omgeving Blokzijl hebben we een levensreddende AED aangeschaft. Deze hangt in de keuken van het Prins Mauritshuis in het centrum van Blokzijl en kan worden ingezet bij levensbedrijgende situaties.

2008 Speeltoestel basisschool2012-11-20 15.50.44

Voor de plaatselijke christelijke basisschool de Schutsluis hebben we een verhoogde speel-leer hoek gefaciliteerd. Op deze manier kunnen de jongste kinderen van de school nog beter en kwalitatiever onderwijs ontvangen.

2007 Terras zwembadzwembad

Een verzorgd terras bij het zwembad Blokzijl. Dit zwembad wordt volledig gerund door vrijwilligers. Een uniek concept wat geresulteerd heeft in het behoud van het zwembad voor Blokzijl.