Ruim € 2600 voor Refilwe

10 november, mocht in Grand Café Restaurant Prins Mauritshuis, te Blokzijl het Refilwe diner plaatsvinden. Ieder jaar vindt het Prins Mauritshuis sponsor fonds plaats, zij kiezen een doel uit dat zij willen ondersteunen. Dit kan zijn door middel van geld of middelen. Maar dit jaar was het tweede jaar op rij dat zij het gezellige restaurant, een aantal personeelsleden en heerlijk eten beschikbaar stelden voor Refilwe en onze gasten. Het was een groot succes! De reden dat het Prins Mauritshuis dit jaar voor Refilwe heeft gekozen is omdat zij Refilwe zien als een organisatie met een duidelijk doel die korte lijnen heeft gelegd met Zuid-Afrika om alle hulp direct en goed terecht te laten komen.

De Refilwe leden werden in hun ‘bedrijfskleding’ gestoken en kregen van de gastheer en gastvrouw instructies en was het wachten op de gasten. Om kwart over 7 waren er 40 gasten binnen en na het welkomstwoord kon het diner beginnen. Er was heerlijk eten, een gezellige sfeer, een bingo met leuke prijzen en uiteindelijk een mooi eindresultaat. Bij elkaar is er €2600 euro opgehaald, waar wij en vooral de mensen in Zuid-Afrika er blij mee zijn.

Ook via deze weg willen wij alle Refilwe gasten bedanken voor de steun, maar vooral ook onze grote dank aan het Prins Mauritshuis voor deze super actie!

refilwe-diner refilwe-diner-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.