Restaurant

In het voormalige weeshuis uit 1873, het oudste gedeelte van ons bedrijf, is ons á la carte restaurant gevestigd. Het modern ingerichte restaurant biedt plaats aan ongeveer 60 gasten. Daarnaasts bevindt zicht op de eerste verdieping de Regentenkamer. Deze sfeervolle ruimte is uitermate geschikt voor groepsdiner vanaf 8 tot maximaal 14 personen.

De menukaart geeft u een ruime keuze in warme en koude voorgerechten, diverse vis- en vlees specialiteiten en overheerlijke nagerechten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaanse Capocolloham met balsamicostroop, Runderbavette van het black angus ras met paddenstoelen in kruidenboter of onze huisgemaakte Brownie met stukjes witte cocolade en vanille roomijs.

Voor een goed glas wijn bent u bij ons ook aan het goede adres. Al sinds de opening van ons bedrijf in 1998 heeft het Prins Mauritshuis een “band” met het wijnhuis Torres. De mooie diverse en kwalitatieve wijnen die dit wijnhuis levert combineren met de filosofie van ons bedrijf;  duidelijkheid en kwaliteit. (H)eerlijke kwalitatieve wijnen tegen een eerlijke prijs.

Bekijk hier de wijnkaart!

Heeft u dieet wensen, allergenen of andere vragen, laat het ons weten.