Nieuwe Algemeen Chef

NIEUWE ALGEMEEN CHEF PRINS MAURITSHUIS BLOKZIJL
KOOKTEAM ORANJE KENT MOOIE TRANSFER!

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 02 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leiden. Seb was hiervoor 12 jaar werkzaam als chef-kok bij De Lindenhof Giethoorn**.

Hij heeft een duidelijke visie op het verder optimaliseren van de lunch en diner gerechten van het Prins Mauritshuis. Sinds dit voorjaar heeft hij warm gelopen langs de ‘zijlijn’ en per 01 september heeft hij de functie van algemeen chef aanvaard.

De kennis en kunde van onze huidige chefs, Arie van der Linde, Linda Willemsen, Karel Boers en Kim Stuivenvolt verrijkt met de ervaring van Seb biedt veel kansen voor de toekomst. Ook voor leerling Joey Komen een mooi team om van te leren. Ons motto: smakelijke en betaalbare gerechten in een geweldige ambiance!

En natuurlijk: gezellig gastvrij en voor iedereen!

Check de agenda www.prinsmauritshuis.nl/agenda voor de vele events die komend najaar en winter onder leiding van Seb gaan plaatsvinden!

Na het symbolisch overhandigen van zijn nieuwe tenue door eigenaar Alko Tolner is Seb Smit nu officieel de nieuwe ‘aanvoerder’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.