Niet Langer Torres Wijnen

Niet Langer Torres Wijnen

Na een periode van meer dan 16 jaar Torres wijnen geschonken te hebben in het Prins Mauritshuis stoppen wij nu met deze samenwerking. Inmiddels hebben wij een andere lokale wijnleverancier gevonden, binnenkort meer nieuws over deze prettige samenwerking en fantastische nieuwe wijnen. 

Wilt u weten waarom wij gestopt zijn met Torres wijnen? Dat leest u in onderstaand persbericht van wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen.

Oud Reuchlin & Boelen en Miguel Torres Wineries hebben per 1 januari 2015 hun samenwerking beëindigd. Voor

Hiermee komt een einde aan een decennialange samenwerking. Oud Wijnkopers & Hustinx, later Oud Reuchlin & Boelen, introduceerde in 1968 de wijnen van Torres in Nederland. Sindsdien zijn beide bedrijven fors gegroeid. Oud Reuchlin & Boelen heeft ervoor gezorgd dat de Torres wijnen verkrijgbaar zijn in vele horecabedrijven, slijterijen en grootwinkelbedrijven. Daarnaast introduceerde Oud Reuchlin & Boelen een exclusieve lijn voor supermarkten.

Algemeen Directeur Eric Welles van Oud Reuchlin & Boelen over de reden van beëindiging: “Het is de overtuiging van Oud Reuchlin & Boelen dat sterke wijnmerken in horeca en vakhandel gebouwd worden. Hierbij zijn exclusiviteit en differentiatie van het assortiment essentieel. De laatste jaren merkten wij echter dat het bedrijf Torres het supermarktkanaal toenemend zwaarder liet wegen. Hiermee kan Oud Reuchlin & Boelen zich niet langer verenigen. Hoewel wij betreuren dat er hiermee een einde komt aan een goede samenwerking, wensen wij Torres succes met haar beleid, gericht op grote volumes.”

Binnenkort dus meer nieuws over onze vernieuwde wijnkaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.