Grand Café

In het voorjaar van 2010 heeft het Prins Mauritshuis een aanzienlijke transformatie ondergaan. Het historische weeshuis werd naadloos verbonden met een charmante voormalige havenwoning uit 1913, die sindsdien dienstdoet als ons prachtige Grand Café aan de haven. De oorspronkelijke woning, die tevens fungeerde als groentewinkel, beschikte over uitgestrekte voor- en achtertuinen, welke nu getransformeerd zijn tot onze sfeervolle terrassen.

In 2016 hebben we aan de voorzijde van het terras een overdekte patio geïnstalleerd, voorzien van een elektrisch dak, windschermen en verwarmers. En in 2018 is aan de achterzijde van het terras een schitterende glazen serre toegevoegd. Dit betekent dat je bij ons, ongeacht het seizoen, snel van het buitenleven kunt genieten!

Begin 2019 hebben we ons Grand Café opnieuw vormgegeven en nogmaals gemoderniseerd. De sfeer wordt nu bepaald door een koninklijke uitstraling, met Royal Blue als voornaamste kleurelement.

Ons Grand Café met de aangrenzende serre aan de haven biedt een prachtige ruimte om te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over de havenkolk van Blokzijl, ongeacht de weersomstandigheden of het seizoen.