Grand Café

In het voorjaar van 2010 heeft het Grand Café zijn deuren geopend.
In een voormalige woning annex groentewinkel is nu ons Grand Café gevestigd. Een heerlijke ruimte om ongeacht het weer of het jaargetijde te genieten van het adembenemende panorama uitzicht over de havenkolk van Blokzijl.

Sinds het najaar 2016 is het Grand Café uitgebreid met een verwarmde patio.
De capaciteit van het grand cafe die normaal zo’n 50 zitplaatsen behelst kan nu 12 maanden per jaar uitgebreid worden met nog eens 40 zitplaatsen. Een schitterend uitzicht op de haven is gegarandeerd. Kom gauw eens genieten van de sfeer van het Grand Café.

patio

Verwarmde Patio sinds 2016

Het Grand Café is een unieke plek voor een kopje koffie met een huisgemaakt gebakje, een snelle óf uitgebreide lunch, een smakelijke maaltijd of gewoon voor een drankje.

Het Grand Café is intern verbonden met het restaurant zodat de ruimte ook gebruikt kan worden om vooraf of na afloop van uw diner in het restaurant nog iets in een ontspannen sfeer te nuttigen.

Door het aanbrengen van klassieke schuiframen is ook bij warme dagen het Grand Café een heerlijke plek om te zijn!

Deze unieke ruimte is ook privé te reserveren, dit kan al vanaf 20 personen! In een feestelijke borrelopstelling is de capaciteit, met behoud van sfeer, op te voeren naar circa 140 personen. Daarnaast is het Grand Café voorzien van een interactief muziek systeem, karaoke, ledschermen, beamer met scherm, led verlichting, draadloze microfoon en diverse computeraansluitingen (oa Apple TV).  Op deze manier kunnen we uw zakelijke en private bijeenkomst naar een hoger plan tillen.
Internet nodig?… geen probleem, vraag één van onze medewerkers om een inlogcode.