Mauritsparty 2014

20:00

31 mei 2014

STEAMING PIANO'S

steaming pianos

Prins Mauritshuis en Camping tussen de Diepen organiseren een spetterende muzikale avond, gezamenlijk openen wij het seizoen 2014!

logo camping

mmv DE STEAMING PIANO’S
Datum: Zaterdag 31 mei 2014
Tijd: 20.00-00.00uur
Locatie: Terras Prins Mauritshuis Blokzijl
Entree: Gratis!

De waanzinnige nieuwe sensatie met twee allround pianisten en een drummer. In het vuur van hun spel vliegt de “steam” er van af! Uw gasten bepalen de setlijst van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond krijgt op deze manier een verrassende wending. U kunt het zo gek niet bedenken, of The Steaming Pianos spelen het!

The Steaming Piano’ zijn uniek in hun aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor The Steaming Pianos is niets te gek. Ze zetten gegarandeerd de boel op z’n kop bij ieder feest, elke bruiloft, in iedere kroeg en feesttent.

The Steaming Pianos bestaat uit allemaal zeer ervaren muzikanten, die perfect aanvoelen wat het publiek wil en wat een feest nodig heeft.

Steekwoorden zijn: flexibiliteit, humor en enthousiasme, interactie met het publiek, gekoppeld aan een enorme repertoire kennis. 

www.steamingpianos.nl

WELKOM!!!!