Smaak en Vermaak Mosselen

THE ROAST

  • 00dagen
  • 00uur
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
18:00

7 november 2014

Mosselen

In het kader van “Smaak en vermaak” kunt u op de vrijdagavond bij ons terecht voor een lekkere maaltijd of een speciaal 3-gangen menu buiten de kaart om, tegen een aantrekkelijke prijs!

Op vrijdagavond 7 november serveren onze Chefs u graag een 3-gangen diner met mosselen. Het voorgerecht bestaat uit gebakken mosselen met prei, ui en bieslook in mosterdkerriesaus, gegratineerd met oude kaas, voor het hoofdgerecht kunt u zich opmaken voor een mosselpan, compleet met huisgemaakte sausjes, verse friet en frisse salade! Het nagerecht is nog een verrassing. Het menu is €35 p.p. vanaf 18.00 uur.

Reserveren kan door te bellen, of via ons reserveringsformulier 

mosselen