Refilwe Run

08:30

26 mei 2018

Refilwe Run 2018

Zaterdag 26 mei is het zover, de eerste Prins MauritshuisKaaihofRefilwe run.
Een wandel en hardloop sponsor evenement voor het goede doel; Refilwe.

Refilwe verricht bijzonder en goed werk in Zuid Afrika met directe gecontroleerde hulp, voor meer informatie over deze stichting verwijzen wij u graag naar de website.

De loop zal plaatsvinden tussen Blokzijl en Genemuiden. Er wordt gewerkt aan een prachtige route bijna geheel langs het water, en de laatste horde ‘over het water’ zal verzorgd worden door de veerpont. Het is dus een sponsorloop en geen wedstrijd, er zal geen tijdsregistratie zijn. Fun en finish is het uitgangspunt!

Aan de historische havenkolk voor het Prins Mauritshuis zal gestart worden en direct voor de Kaaihof aan het vernieuwde havenplein in Genemuiden zal worden gefinisht, een afstand van rond de 17 km.

Helder mag zijn dat de deelnemers (gesponsord door vrienden, familie en/of bedrijven) aan de start verschijnen om een zo hoog mogelijk bedrag voor Refilwe bij elkaar te rennen of te wandelen.

De organisatie is in handen van de Kaaihof Genemuiden, het Prins Mauritshuis Blokzijl en de stichting Refilwe. Een mooie samenwerking tussen bedrijven in een prachtige regio. Samenwerken is natuurlijk ook het credo van Refilwe! Zowel de Kaaihof alsook het Prins Mauritshuis zijn trots op de samenwerking met deze stichting, we gaan er gezamenlijk een prachtig evenement van maken!