Preuvenement Blokzijl

13:00

26 juni 2016

Preuvenement Blokzijl
Restaurants Blokzijl organiseren gezamenlijk Culinair Kuieren
Het kleine stadje Blokzijl en haar directe omgeving zijn maar liefst 8 restaurants rijk. En bijna al deze restaurants gaan een unieke samenwerking aan. Op zondag 26 juni a.s. organiseren zij namelijk het eerste Preuvenement Blokzijl – Culinair Kuieren.

poster preuvenement

De horecabedrijven uit Blokzijl en directe omgeving zullen zich van 13:00 uur tot 17:00 uur culinair en verspreid over het historische centrum presenteren. Bezoekers ‘kuieren’ door een schilderachtig decor naar deze verschillende bedrijven om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te kunnen proeven. Dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snack tot michelinster. De finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat op de verschillende locaties verkrijgbaar is.

In de route, die overigens muzikaal omlijst wordt, is tevens een kwalitatieve streekmarkt opgenomen. Deze markt wordt van 11:00 uur tot 17:00 uur bezet met al het goede wat deze omgeving te bieden heeft. Daarnaast is er een centrale plek om gezellig (na) te borrelen. Ook aan onze jonge gasten is gedacht: tijdens deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten en zal er voor het nodige vertier gezorgd worden.

Kaarten voor Culinair Kuieren zijn voor een scherp tarief, namelijk €20,00, in de voorverkoop te koop bij camping tussen de diepen, alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenementblokzijl@gmail.com. De streekmarkt is gratis te bezoeken.

Een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van Blokzijl, jong en oud!

Deelnemende bedrijven:
Kaatje bij de Sluis, Geertien Muggenbeet, Sluiszicht, Auberge aan het Hof, Prins Mauritshuis, De Halte en Tapas Barça.

Graag tot ziens op 26 juni in Blokzijl!