LUCIE DE LANGE

15:00

21 november 2021

LUCIE DE LANGE

‘IK KOM EEN LIEDJE ZINGEN…………’

Een show vol muzikale herinneringen met Lucie de Lange

Exclusief in Club Orange voor 50 gasten
€ 15 entree 
Reserveer hier uw kaart(en)

Speciaal voor ná de show van Lucie en Wilco bieden wij u een 3-gangen menu aan voor €27,50 p.p. Dit kunt u erbij reserveren wanneer u de kaarten besteld.


De Nederlandse muziek kent heel wat pareltjes. Vanaf dit najaar worden ze aaneengeregen door musicalster en actrice Lucie de Lange. Dat doet ze in haar show ‘Ik kom een liedje zingen’. Begeleid door toetsenist Wilco Stronks gaat de veelzijdige artieste langs theaters en verzorgingshuizen en brengt ze de mooiste Nederlandstalige liedjes in een voorstelling vol nostalgie, met herinneringen die de levens van haar publiek hebben gekleurd.

In het programma brengt Lucie de Lange ook een eerbetoon aan haar vader, conferencier Cees de Lange. Net als haar vader is ze een verteller. Ze zal haar liedjes omlijsten met verhalen, mooie reflecties op de tijdgeest. Onvergetelijke liedjes komen voorbij, zoals Sjakie van de hoek, Samen een straatje om, Ik zou wel eens willen weten, Het dorp, 24 rozen…, maar ook medleys van Annie M.G. Schmidt, liedjes van de Alberti’s, eigen nummers en een  persoonlijk lied (‘Overdoen’) van haar ‘theatervader’ Jos Brink , met wie zij ruim 25 jaar als ‘leading leady’ het toneel deelde.

Er is naast het serieuze repertoire ook ruimte voor de lach: het nummer ‘Meisjes van 13’ van Paul van Vliet is kundig omgevormd tot ‘Meisjes van 80’ en ook vertalingen van grote hits als ‘Que sera’ en ‘Eres Tu’ zullen het publiek tot een glimlach verleiden.

Lucie de Lange speelde in de 90-iger jaren in de televisieserie Flodder. Ze was te zien in de musical De Jantjes en trad op met artiesten als André van Duin, Frans van Dusschoten, Astrid Nijgh, Jon van Eerd en Harry Slinger. Met haar nieuwste show ‘Ik kom een liedje zingen’ krijgt het publiek een onvergetelijke middag of avond voorgeschoteld.

Reserveer hier uw kaart(en)