Club Orange (2019)

In het oude weeshuis op de plek van het huidige restaurant komt Grand Café Club Orange! Opening voorjaar 2019! Klik hier voor onze ‘verbouw pagina’!

Club Orange (een verwijzing naar Prins Maurits van Oranje) wordt een nieuw eigentijds Grand Café met een knipoog naar het verleden. Het weeshuis krijgt zijn historische elan terug. Zo komt het authentieke kerkplafond uit 1928 weer in zicht. De gehele bovenverdieping wordt namelijk verwijderd, waardoor er extra lichtinval zal zijn door de raampartijen op deze verdieping. In het achterste gedeelte komt een nieuwe bar, de tussenwand verdwijnt waardoor er een halfopen verbinding ontstaat naar het Grand Café gedeelte aan de haven. De keuken in het moederpand ondergaat tevens een ingrijpende metamorfose; groter, nieuw, efficiënter ingericht en ergonomisch verantwoord voor de keukenbrigade. Dit wordt een ‘open’ keuken!

Grand Café Club Orange is dé locatie bij uitstek voor elke (feestelijke) bijeenkomst! Dit gedeelte van ons bedrijf is privé te boeken voor gezelschappen van 30-100 personen, het bar gedeelte is al privé te boeken voor groepen tot 20 personen. Daarnaast leent Club Orange zich uitstekend voor een lunch, diner, zondagmiddag borrel of wijnproeverij. Hieronder alvast een sfeerimpressie van onze architect.