Restaurant

In het voormalige weeshuis uit 1873, het oudste gedeelte van ons bedrijf, is ons á la carte restaurant gevestigd. Het modern ingerichte restaurant biedt plaats aan ongeveer 60 gasten. Daarnaast is er op de begane grond de Mauritskamer en op de eerste verdieping bevindt zich de Regentenkamer. Beide sfeervolle ingerichte ruimtes zijn uitermate geschikt voor groepsdiner vanaf 8 tot maximaal 14 personen.

De menukaart geeft u een ruime keuze in warme en koude voorgerechten, diverse vis- en vlees specialiteiten en overheerlijke nagerechten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaanse Capocolloham met balsamicostroop, Runderbavette van het black angus ras met paddenstoelen in kruidenboter of onze huisgemaakte Brownie met stukjes witte cocolade en vanille roomijs.

Voor een goed glas wijn bent u bij ons ook aan het goede adres, wij werken samen met Wijnwinkel Eleveld in Steenwijk . De winkel van Eleveld is al sinds 1918 een begrip in Steenwijk, wat ooit begon als een fruit, groenten- en visch winkel is tegenwoordig uitgegroeid tot de wijnwinkel in de regio! Bert en Ginette Eleveld, 2 mensen met echte passie voor wijn hebben samen met ons deze kaart voor u samengesteld. (H)eerlijke kwalitatieve wijnen tegen een eerlijke prijs.

Bekijk hier de wijnkaart!

Heeft u dieet wensen, allergenen of andere vragen, laat het ons weten.