Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een geschikt kerstpakket voor uw medewerkers of relaties? Wellicht is ons pakket dan iets voor uw bedrijf of organisatie. Wij hebben een luxe geschenkdoos samengesteld met een aantal van onze eigen Maurits producten, aangevuld met een aantal producten van leveranciers waar wij graag mee samenwerken. De pakketten zijn tot uiterlijk 1 december te bestellen en worden gratis bezorgd binnen een straal van 20 km. Informeer naar de prijs. De volgende items hebben wij samengesteld.

Wenst u liever andere producten? kijk dan eens bij alle Maurits cadeau artikelen! Uiteraard kunnen we ook in samenspraak met u een pakket op maat samenstellen.  

Een cadeaubon kleintje Maurits van € 20,- te gebruiken bij het Prins Mauritshuis voor een borrel of lunch of als korting op het diner. (optioneel)

Een fles rode wijn van Torres, met dit wijnhuis werken wij al zo’n 20 jaar. Het betreft de Altos Ibericos Crianza 2014, RIOJA. Deze Iberico rijpte 12 maanden op eikenhout en daarna nog lang op fles. Een volle wijn met een mooie robijnrode kleur, aroma’s van zwarte kersen, pruimen en tabak. De smaak heeft een zijden textuur met donkere pruimen, aardbei en aalbessen, omringd door eikentonen. De uitstraling van deze fles past perfect bij het kerstdiner.

Twee speciaalbieren van Bax Bier Brewery Groningen, Blokzijl kent een rijke geschiedenis in bier. Dat is nog te zien aan straatnamen als de Bierkade en natuurlijk de Brouwerstraat. Het toeval wil dat Jeroen Bax, hier is opgegroeid en nu in Groningen zijn eigen brouwerij heeft. Hij maakte “Blonde van Maurits” speciaal voor het Prins Mauritshuis, waarmee Blokzijl weer trots kan zijn op een eigen bier! “Koud vuur” Waar rook is, was vuur! Deze Porter krijgt zijn rokerige karakter door het gebruik van gerookte en gebrande mouten. Een donker bier om rustig voor te gaan zitten en lekker van te genieten voor de openhaard als de dagen korter worden of gewoon omtdat hij
lekker is.

Rollade van Slagerij Vermaning uit Oudehaske, onze slager Gerben Vermaning heeft speciaal voor de kerst een prachtige rollade van 1500 gram gebonden. Deze rollade wordt gevacummeerd en gekoeld geleverd in een mooie doos.

Kaas van kaasboer Westerbeek uit Scheerwolde,  een pittig kaasje met olijven en zongedroogde tomaat uit de streek.

Een pondje Blokzijler brok, deze mag natuurlijk niet ontbreken. Onze brok wordt gemaakt door bakkerij Steenbergen uit Emmeloord op basis van een oud Blokzijls recept.

Huisgemaakte bonbons in luxe doosje, onze ‘eigen’ Kim is Patissier en heeft een mooie selectie glitterende kerst bonbons gemaakt, 9 stuks.

Sneeuwcaramels, zakje met oud Hollandse caramel snoepjes, lekker voor bij de koffie of thee.  

Indien u geïnteresseerd bent in onze pakketten verzoeken wij u vriendelijk per mail contact op te nemen info@prinsmauritshuis.nl of gebruik te maken van het contactformulier.